Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Maatwerk

Speciale projecten verdienen extra aandacht. Bij ons kunt u niet alleen snel bestellen via de website, maar heeft u ook de mogelijkheid om geheel naar wens een order samen te stellen en deze in contact met ons te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld een hele nieuwe wijk voorzien van een schutting, of bent u van plan een ander groot project te starten, dan vernemen wij dat graag van u. Door onze expertise als marktleider in tuin en buiten leven producten kunnen we waardevol advies geven over onze producten.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dank zij de goede connecties met onze leveranciers weten we alles van het tuinhout en hoe dit het beste tot zijn recht komt. Naar wens en op maat bieden we u wat u zoekt. We weten dat maatwerk projecten vaak aan heel specifieke eisen moet voldoen, en op grote schaal is het belangrijk dat de kwaliteit van de producten voldoende is. Hierin informeren wij u graag, eventueel met een offerte als u dat wenst, en dat doen wij geheel vrijblijvend!

U kunt contact met ons opnemen door te bellen, chatten of door een e-mail te sturen. Maar voor de beste communicatie nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms in Nederland of België. Wij zien uw vraag of voorstel graag tegemoet!

 Mail ons vrijblijvend! info@tuinhoutvillage.nl 


 

popup please wait

Even geduld aub